Σκυρος

Διαμονη

Ξενοδοχείο 4* SKIROS PALACE

ημιδιατροφη

Δύο πρωινά εντός του ξενοδοχείου και 2 γεύματα σε μπουφέ και όλα τα ποτά

μετακινηση

Εισιτήρια ΦΕΡΥ από Κύμη – Σκύρος – Κύμη

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

ΤΙσ διακοπεσ σας

“Το Skiros Palace Hotel βρίσκεται μόλις λίγα μετρά από την μεγάλη και γνωστή παραλία Γυρίσματα της Σκύρου , με θέα στην όμορφη Αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα ”

Το ξενοδοχείο είναι 4 αστέρων και ιδρύθηκε το 1992.
Από το Skiros Palace Hotel το αεροδρόμιο της Σκύρου απέχει 15 χιλιόμετρα , ενώ το λιμάνι στην Λιναριά βρίσκεται 13 χιλιόμετρα. Οι παραλίες γυρίσματα, Μώλος και Μαγαζιά βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις.

προγραμμα εκδρομης

Αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεση στάση και επιβίβαση στο φέρυ – μπώουτ για το γραφικό λιμάνι της Σκύρου τη Λιναριά .Κατόπιν για την Καλαμίτσα το πανέμορφο και παραθαλάσσιο οικισμό της Σκύρου που απλώνεται στο γραφικό κολπίσκο. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και για μπάνιο. Εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος το βράδυ.

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη Χώρα όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο . το Λαογραφικό Μουσείο Φάλταιτς . Πρόκειται για ένα μουσείο Παραδοσιακής Τέχνης , το οποίο είναι στεγασμένο στο παλιό αρχοντικό της οικογένειας Φάλταιτς . Το μουσείο ιδρύθηκε το 1964 , εκεί θα δούμε πλήθος αντικειμένων όχι μόνο από τη περιοχή της Σκύρου , όπως η συλλογή σπάνιων βιβλίων , ιστορικών εγγράφων , και τα υπέροχα γλυπτά της οικογένειας ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ , αλλά και την πλούσια πινακοθήκη του ΜΑΝΟΥ ΦΑΛΤΑΙΤΣ. Αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού το οποίο είναι καταπράσινο μέσα από πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα , τα πανέμορφα άσπρα σπιτάκια, και τις υπέροχες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε το χωριό Ατσίτσα γραφικό χωριό μέσα στο πράσινο και υπέροχους κολπίσκους , παραμονή για γεύμα και για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας

λαογραφικο μουσειο σκυρου

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε μια φάρμα με τα ξακουστά Σκυριανά αλογάκια επιστροφή στο Μώλο ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια και για γεύμα. Επιβίβαση στο καράβι και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις αργά το απόγευμα .

 

Created By Designing Parrot

logo