ΣΕΡΡΕΣ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ Λ.ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

Διαμονη

Ξενοδοχείο 4* SIRIS HOTEL

ημιδιατροφη

Δύο πρωινά και δύο δείπνα εντός του ξενοδοχείου

μετακινηση

Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Την εκδρομη σασ

Το Siris Hotel είναι ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και προσφέρει 80 δίκλινα δωμάτια και 3 δίχωρες σουίτες deluxe. Όλοι οι χώροι είναι κομψά διακοσμημένοι. Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στην άνεση, τη λειτουργικότητα και την καθαριότητα για να σας εγγυηθούμε μία ευχάριστη διαμονή.

προγραμμα εκδρομης

Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας με προορισμό τις Σέρρες με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και για φαγητό . Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε στις Σέρρες όπου και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο και ξεκούραση.

Ημέρα 2η

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Σιδηρόκαστρο για να επισκεφθούμε  την Ιερά Μονή Κηρύκου και Ιουλίττης . Μετά από την επίσκεψή μας στην όμορφη αυτή κωμόπολη θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας με κατεύθυνση το συνοριακό φυλάκιο του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ , συναντάμε και επισκεπτόμαστε το  ( ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ ) , το οποίο είναι γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις Γερμανικές μεραρχίες εν συνεχεία θα επισκεφθούμε την Κερκίνη για να θαυμάσουμε και την ομώνυμη λίμνη με την μοναδική χλωρίδα και πανίδα . Θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υδροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμώνα ποταμού που προστατεύεται και από την Σύμβαση Ραμσάρ . Γεύμα  και προαιρετική βόλτα με βαρκάκι στη λίμνη , επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας δείπνο και ξεκούραση . Το βράδυ προαιρετική γνωριμία με την πόλη των Σερρών . 

Saints Kirikos and Juliet Monastery Seres
thessaloniki

Ημέρα 3η

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις αργά το απόγευμα .

Created By Designing Parrot logo