ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ - ΒΕΡΟΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Διαμονη

Ξενοδοχείο 4* SAN PANTELEIMON

ημιδιατροφη

Το δείπνο την Μ.Παρασκευή το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό τραπέζι με σουβλιστό αρνί, Γλέντι μετά την Ανάσταση με dj και την Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική

μετακινηση

Όλες οι μεταφορές και οι ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Την εκδρομη σασ

Το ξενοδοχείο SAN PANTELEIMON, βρίσκεται στην παραλία του Νέου Παντελεήμονα που εκτείνεται σε μια ακτογραμμή τριών χιλιομέτρων κατά μήκος των διάσημων Ολυμπιακών Ακτών, στην αρχαία «Ηράκλεια». Η παραλία της είναι επί συναπτά έτη βραβευμένη με την γαλάζια σημαία λόγο της καθαρότητας των νερών της και της αμμώδους παραλίας της.

προγραμμα εκδρομης

Αναχώρηση το πρωί για Παλαιό Παντελεήμονα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ , όπου και θα γευματίσουμε και θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα .Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται στην παραλία Νέου Παντελεήμονα , τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Λεπτοκαρυά για να παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία και τον Επιτάφιο . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και ξεκούραση.

Ημέρα 2η

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για τα περίφημα και ξακουστά Λουτρά Πόζαρ. Θα επισκεφθούμε πριν τα Λουτρά το μοναστήρι του Άγιου Λουκά του Ιατρού ( από την Κριμαία ). Άφιξη στα Λουτρά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και για μπάνιο στις ιαματικές πηγές ελεύθερος χρόνος και για γεύμα. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη πόλη της Βέροιας για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση . Αναχώρηση κατά τις 23.00 το βράδυ για Σκοτίνα όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση . Μετά την Ανάσταση θα ακολουθήσει γλέντι στο ξενοδοχείο μας κατά το δείπνο με μουσική.

pozar baths
monastiri agioy dionisiou

Ημέρα 3η

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου στο Λιτόχωρο(προαιρετικό) , επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου θα σερβίρονται τσίπουρο ,κρασί και διάφοροι μεζέδες δίπλα από την πισίνα , όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και στο σούβλισμα των αρνιών. Το μεσημέρι θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική την ώρα του γεύματος . Το απόγευμα ( προαιρετική) βόλτα στη παραλία Νέων Πόρων για καφέ.

Ημέρα 4η

Αναχωρηση μετά το πρωινό μας για αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Created By Designing Parrot logo